donderdag 16 augustus 2012

tijd te kort...

Ik volg zoveel leuke blogs en heb de tijd niet meer om ze allemaal deftig te lezen en te reageren... ik doe mijn best.
Ik wil nog zoveel creatiefs maken en... ik heb de tijd niet.
Dat is dus het nadeel van een huis met veel werk in te kopen. pfff.
kon ik het leven maar even op pauze zetten.
genieten van mijn kinderen en niet hoeven te gaan werken... Maar helaas hebben we die centjes nodig. :-(
zit ik nu met een klein ongelukkig gevoeltje of zijn het nog de hormoontjes van de zwangerschap????
ik weet het niet. Maar het bloggen vind ik leuk en ik kom er niet meer toe. :-(

tot later. Katrientje.

17 opmerkingen:

 1. Oh, een zwangerschap!! Proficiat!
  Bij mij juist hetzelfde, wil zoveel proberen maar elke vrije minuut kruipt in het huis en daarna heb ik de fut niet meer :-( Ach ja, daar komt ook wel een eind aan zeker...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben een maand geleden bevallen...vandaar nog de hormoontjes denk ik.

   Verwijderen
  2. Ah oepsie :-)
   Ik denk wel dat ik daar iets van gelezen heb, maar sla alles een beetje dooreen.
   De 'proficiat' blijft wel hoor!! :-)

   Verwijderen
 2. komt goed hoor!! zeg, zo een kleine ukkepuk ter wereld brengen is niet niks hoor, je doet dat prima, alles op jouw tijd en we horen het wel. geniet maar van uw dutskes! groetjes Poppie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah Katrien, die tijd komt wel terug, nu doorbijten en je niet te veel verplicht voelen om alle blogs te lezen(gewoon eens op "alles gelezen" durven duwen) en je niet verplicht voelen om te bloggen. Zoek kleine creatieve projectjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallootjes, je doet het inderdaad al heel goed. Zo'n kleine baby is inderdaad niet niets. Geniet daar lekker van en van je huis wat steeds mooier wordt. En voel je niet verplicht om te "lezen". Zoek inderdaad kleine projectjes! Iets wat je echt leuk vindt, dat ga je doen en voel je alsjeblieft niet verplicht. Houd je toch lekker "blogvakantie" :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Katrien alles op zijn tijd ,
  een pracht van een dochter op de wereld zetten en dat nog even verhuizen is niet niks he !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat loopt wel weer los hoor! Doe maar op het gemak!! Is normaal met zoeen kleine baby, nog andere kinderen en dan zoveel werk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Katrien doe lekker rustig aan geniet van de kinderen en de zomer de rest komt wel weer. Liefs Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tijd! Het is en blijft moeilijk, geniet nu zoveel mogelijk van je kleine schat. En na het verhuis- / verbouwwerk heb jij terug 'crea-tijd'.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat bloggen gaat niet lopen, en een derde kindje en een huis renoveren is niet niks. Dus geniet eerst maar even van je schatten, en doe rustig aan, de rest komt wel!
  Liefs Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vervelend dat je je zo voelt...en het zo druk hebt. Nu even prioriteiten stellen! Zwanger zijn is al niet niks, helemaal als je daarbij nog een heel huishouden te runnen hebt. Dus take a step back, breath en laat bepaalde dingen gewoon even liggen. er komt wel weer een tijd dat je daar weer aan toe komt.
  Succes en laat je niet gek maken (EN maak jezelf niet gek!!)
  Liefs, Miek

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh Katrien, ik begrijp je helemaal maar het is zo normaal. Met een kleine baby in huis heb je het sowieso al druk en dan nog 2 kleuters en een renovatie erbij. Het betert wel! Geniet ondertussen maar van je schatten!! Ze groeien nog zo rap en die eerste weken met een kleine baby zijn zo vermoeiend maar zo speciaal. Bloggen kan later ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Héél veel courage meid en alles op zijn tijd. Morgen is er nog een dag! Geniet maar heel veel van je schatten thuis... en Carpe Diem! Het lukt je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hey, het is allemaal héél herkenbaar, maar ik leer steeds vaker 'foert' zeggen en dat lucht op, al zijn er ook momenten dat ik als een stresskip rondloop en het lijkt of ik teveel moet doen met te weinig tijd! probeer een beetje evenwicht te vinden, maar met zo'n kleintje thuis wordt het sowieso al snel drukker hé! dikke knuffel ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog even en dan zit je weer in je ritme! Af en toe mag je ook best de boel de boel laten en zeker met zo'n prutske in huis. 't Komt goed, nog even en de posts rollen weer over het scherm van jou, geef het gewoon even tijd. Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die hormoontjes dat komt wel in orde. Besteed nu maar je aandacht aan je kindjes, dat bloggen kan later nog. lieve groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen