zaterdag 30 oktober 2010

zilverklei

Deze dingen maak ik in zilverklei. Ze zijn niet van nu, maar van een poosje geleden. Door in de foto's te kijken kreeg ik terug zin en ga voor de feestdagen nog een wat juweeltjes knutselen.
omdat ik van bijen hou :-)

9 opmerkingen:

 1. Mooi, ik zou dat ook willen kunnen. Moet dat in de oven, die zilverklei?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, maar dat laat ik ergens doen waar ze een oven tot 800 graden laten gaan. Ik knutsel eerst een setje en laat dan bakken. ze zeggen dat je het met een gas fornuis ook kan bakken in de vlam, maar dat mislukte bij mij steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi hoor.
  Binnenkort (of een beetje lang) komt er bij mij thuis zo iemand een workshopke geven. Voor 4 personen mezelf inbegrepen... Zij brengt dan zo een oventje mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwww wat een leuke sieraden, erg mooi allemaal, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Neen, is via een vriendin van school. Iemand die daar net mee begonnen is

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat mooie juwelen seg! Ik zie het al, jij kan héél fijn werken! Ik heb daar ook een keer een workshop van gevolgd, heel leuk en dan wil je gelijk thuis terug aan de slag maar tja spijtig genoeg heb ik geen gasfornuis en geen oven dat tot 800 gr gaat dus helaas speculaas het is bij die ene keer gebleven...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waw, wat mooi zeg! Zou ik ook wel eens willen doen, zo'n workshop. Alleen , hier op den buiten kennen ze dat niet! :-s

  BeantwoordenVerwijderen