vrijdag 23 november 2012

vandaag...

vandaag (avond) ga ik eens niets doen, geen schoolwerk en geen huishoudwerk. Neen ik laat alles staan (zelfs de tafel die nog vol met borden staat)
SCHANDALIG hé.
Ik ga straks blogjes bijlezen en douchke nemen.
En even laten zien aan jullie wat ik daarnet kreeg van de mensen van het mechels naaikranske. ondanks dat ik er al een hele tijd niet meer geraak.
Maar dat komt nog wel eens terug.
ziehier wat ik kreeg:

oei ik kan geen foto's meer zetten. wat moet ik hiermee doen wie weet hoe ik terug wat foto's kan zetten???? HELP
Dit kreeg ik als ik wou laden:

Oeps! U heeft geen opslagruimte meer. Momenteel gebruikt u 100% van uw quotum van 1 GB voor foto's. Opslagruimte upgraden
Foto's worden opgeslagen in uw Picasa Webalbums-account en maken deel uit van uw gratis fotolimiet van 1 GB. Als u extra opslag aanschaft, wordt deze verdeeld over verschillende Google-producten en komt deze boven op de gratis limiet.
 
hoe kan ik foto's verwijderen bijvoorbeeld?
dan kan ik misschien terug nieuwe zetten???

11 opmerkingen:

 1. Dat is jammer. Ik kan jou niet helpen Katrientje maar ik heb opgemerkt dat er wel meer blogsters last van hebben de laatste tijd. Hopelijk brengt iemand jou de juiste tip.

  Lieve groetjes,

  CreativEls

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit een tijdje geleden ook voor gehad en heb toen opslagruimte bijgekocht. Sindsdien geen problemen meer gehad.
  Maar nu ben ik wel reuze benieuwd naar die foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat je al de 4de in de rij bent deze week... foto's kan je verwijderen op je picasa webalbum, en als je nieuwe plaatst, dan verklein je de pixels best voor je die oploadt op je blog!
  Succes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijk herfstig weekend Katrientje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het ook voorgehad, ik zet ze nu via flicker erop, ik heb wel een hulplijn nodig gehad, want ik kwam er zelf ook niet uit. Ik kan voorlopig weer gratis verder :)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kan ook proberen om via google+ te gaan(gratis), en dan je foto's via picasa opladen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geen idee, mor als ge fotookes "upload" s het zeer wenselijk deze zo klein mogelijk te maken!
  liefs, mimixxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Katrientje, ik heb net hetzelfde probleem. Ik ben van plan om eerst enkele foto's te verwijderen en nadien ga ik de pixels verkleinen van de foto's die ik erop zet. Blijkbaar zijn mijn foto's te zwaar vandaar dat de blog zo snel volstaat. Er bestaat een link om dit te doen, ik zal hem jou doorsturen,groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Katrientje, ik zie dat je al antwoord hebt gekregen op je vraagje :-) Ik zet wel mijn foto's zo klein mogelijk op mijn blog, ik denk dat je zo ook wel een tijdje langer kan posten. Ene... af en toe schandalig niks doen mag ook hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Precies of iedereen heeft het voor... ik had het ook al voor... dan verwijder ik oude fotos via picasa en kan ik weer nieuwe plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is wel zo dat als je foto's van Picasa verwijderd ze dus ook niet meer op je blog te zien zijn. naar het schijnt kun je als je je aanmeldt voor Google+ onbeperkt foto's uploaden. Heb me daar alleen nog niet zo in verdiept dus ik weet niet of het echt waar is :)

  BeantwoordenVerwijderen