woensdag 28 november 2012

dus wat ik kreeg van het naaikranske

om mijn bericht van enkele dagen geleden volledig te maken zijn hier de foto's van wat ik voor Linde kreeg van enkele dames in het naaikranske.


 
Met veeel dan k aan die creatieve dames en met SUPER veel dank voor mijn paniekerige gedoe mee op te lossen over de foto's. DANK DANk DANK
 
Katrientje

14 opmerkingen:

 1. Waauw, wat een hele leuke spulletjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een mooie en leuke cadeautjes voor Linde. Dat dekentje is mooi gecombineerd, de uiltjes zijn ook super en de slabbetjes (of zijn het geen slabbetjes?) superhandig en het truitje heeft een schoon kleurke en leuke applicatie. Goed verwend, echt tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch wel bijzonder die zelfgemaakte cadeautjes en zo lief!
  Katrientje heb je graag dat ik je een stappenplan doormail om de foto's via Flickr op je blog te zetten, of is het niet meer nodig, anders laat je het maar weten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige spulletjes! Heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo een leuke spulletjes, wat leuk dat je dat allemaal hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij dat het gelukt is!!!
  Wat een mooie creaties allemaal zeg, daar zal je wel veel plezier aan hebben!
  Met mijn buikje gaat alles goed. Al 32 weken! Ik rust goed en voel het als ik het niet voldoende doe (en luister dan direct naar mijn lichaam). Dus hopelijk halen we zo 2013 wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blij jou foto's terug te kunnen zien :-) en dan nog wel zo'n toffe spulletjes dat je gekregen hebt. Die tutjeshouder vind ik de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze middag het pakket opnieuw naar de post gedaan (de spar met zijn postpunt) en ze gaan het dus gewoon opnieuw aanbieden, ze begrepen het ook niet zo goed... ik hoop dus dat het nu gewoon aankomt... :-)

  BeantwoordenVerwijderen