dinsdag 15 januari 2013

klein weetje.

Wie vandaag naar wolven keek (op één) zag enkele seconden mijn lieve man schitteren als straathoekwerker. jaja met tekst. Wie dit niet gezien heeft. SLECHTE reeks man. (allé, meningen verschillen hé) lol.  Katrientje

8 opmerkingen:

 1. verdorie Katrientje, wij hebben ooit de film gezien maar de reeks volgen we niet en ik heb al horen zeggen dat die serie echt wel goed is.Haha kunnen we dat niet terug zien via de rode knop;) , groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het gezien maar wist toen natuurlijk nog niet dat het jouw man is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ik neem de serie op, voor als er eens echt, echt niets is op TV en ik toch naar het scherm wil staren. Zal voor de verandering eens aandachtig zijn als ik kijk. Dus niet breien ondertussen en maar af en toe een blik op het scherm werpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, nee volgen we niet, wel leuk natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wij kijken bijna niets meer op tv buiten kaatje, bumba en dobus (en dan pakken we dat ook nog op om het te kunnen afspelen wanneer het bedtijd is) al de rest wordt zoiezo opgenomen omdat mijn man als chauffeur variabele uren heeft én omdat we die reclame spuugmoe zijn!
  en als het goede series zijn koopt mijn man altijd de DVD's, en zo gingen wij ook zoiezo zowel de film als de serie kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier is het opgenomen, dus binnenkort kan ik hem eens bewonderen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het gisteren gezien (ook opgenomen) en ik wist dat ik die ergens van kende, maar kon hem niet thuis brengen LOL Nu wel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb het gisteren gezien (ook opgenomen) en ik wist dat ik die ergens van kende, maar kon hem niet thuis brengen LOL Nu wel dus!

  BeantwoordenVerwijderen